Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Joyce’s Zen Moments gevestigd aan de President John F. Kennedystraat 39, 5421 JN in Gemert. KvK-inschrijfnummer: 77132572 met NL003162092B75. Voor vragen of contact kun je mailen met info@joyceszenmoments.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Joyce’s Zen Moments samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@joyceszenmoments.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Contact

Joyce’s Zen Moments
President John F. Kennedystraat 39
5421 JN Gemert


Geen probleem als u het huis niet uit kunt

Geen probleem als u het huis niet uit kunt

Geplaatst op: 2021-09-24

Vorige week kreeg ik een telefoontje van een klant; ze moest helaas haar afspraak afzeggen, tijdens een val had ze haar heup gebroken en ze lag in het ziekenhuis waar ze inmiddels geopereerd was. Vreselijk natuurl...

Lees meer Meer nieuws
Een vaste plek

Een vaste plek

Geplaatst op: 2021-01-15

Na in een jaar tijd 3 keer te hebben moeten verhuizen door de Corona crisis is het nu eindelijk zo ver! Eindelijk zitten we op onze permanente plek! Namaandenlang verbouwen is mijn eigen ruimte aan huis eindelijk ...

Lees meer Meer nieuws
  • Hartelijke ontvangst en goede uitleg. Heerlijk ontspannen en blij met m'n zachte huidje. Was een heerlijke behandeling...

    Jolanda
  • Genoten! Klantvriendelijk en er aardig!

    Evelien de Wert
  • 5 sterren

    Johan van den Reek
  • een lekker moment voor mezelf

    H. Lucassen
  • ontspannen sfeertje

    Wendy van Hout
  • fijne gezichtsbehandeling

    Ellen Kusters
  • Een aanbeveling!

    Wim Claassen
  • 5 sterren

    Femke Hellings
  • Heerlijk

    Heidi Snijders
  • Fijn

    Jose Mulder
  • onthaasten

    Geri Savenije
  • Vriendelijk en gastvrij

    J. Weismann
  • 5 sterren

    Louise Kars
  • heel vriendelijk ontvangen

    Ampp Kuipers
Jolanda Evelien de Wert Johan van den Reek H. Lucassen Wendy van Hout Ellen Kusters Wim Claassen Femke Hellings Heidi Snijders Jose Mulder Geri Savenije J. Weismann Louise Kars Ampp Kuipers